Advertisement

Απεργία Πέμπτη - Πέμπτη 10 Ιουνίου: Απεργία στις συγκοινωνίες της Αθήνας ... : Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς με 24ωρη απεργία και στάση εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην γενική απεργία της 10ης ιουνίου που εξήγγειλαν αδεδυ και.

Απεργία Πέμπτη - Πέμπτη 10 Ιουνίου: Απεργία στις συγκοινωνίες της Αθήνας ... : Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς με 24ωρη απεργία και στάση εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην γενική απεργία της 10ης ιουνίου που εξήγγειλαν αδεδυ και.. Τη συμμετοχή στην απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ιδιωτικών υπαλλήλων ελλάδος, καλώντας τα σωματεία μέλη της, όλους τους εργαζόμενους της χώρας, να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της γσεε, την πέμπτη 10. Για αύριο πέμπτη 3 ιουνίου εξήγγειλε 24ωρη απεργία η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού (πενεν), ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας, απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής και. Την απόφαση να κάνει 24ωρη απεργία την άλλη πέμπτη (03.06.2021) σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η πνο. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας στην 'πανεθνική ημέρα δράσης' και την 24ωρη απεργία της γσεε την τετάρτη 30 και πέμπτη 31 μαΐου 2018. Τη συμμετοχή της στην 24ώρη πανελλαδική απεργία της αδεδυ για την πέμπτη 10 ιουνίου 2021 ανακοίνωσε η ομοσπονδία δικαστικών υπαλλήλων ελλάδος.

Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς η γσεε αύριο τρίτη 4 μαΐου 2021 και το εργατοϋπαλληλικό κέντρο αθήνας την πέμπτη 6 μαΐου 2021. Απεργίες και στάσεις εργασίας έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για την εργατική πρωτομαγιά, που φέτος μεταφέρονται καθώς πέφτει μεγάλο σάββατο: Τη συμμετοχή της στην 24ώρη πανελλαδική απεργία της αδεδυ για την πέμπτη 10 ιουνίου 2021 ανακοίνωσε η ομοσπονδία δικαστικών υπαλλήλων ελλάδος. Τη συμμετοχή στην απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ιδιωτικών υπαλλήλων ελλάδος, καλώντας τα σωματεία μέλη της, όλους τους εργαζόμενους της χώρας, να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της γσεε, την πέμπτη 10. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση προχωρά η γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου, μαζί με την αδεδυ, την πνο και τα εργατικά κέντρα αθήνας, πειραιά, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Απεργία, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016: Ποιοι απεργούν.
Απεργία, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016: Ποιοι απεργούν. from www.fumara.gr
Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Πώς θα λειτουργήσουν τα μμμ την πέμπτη 10 ιουνίου πολιτικη 08.06.21 16:04 γεωργιάδης: Απεργία πραγματοποιούν την πέμπτη 10 ιουνίου οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και τρένα. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς η γσεε αύριο τρίτη 4 μαΐου 2021 και το εργατοϋπαλληλικό κέντρο αθήνας την πέμπτη 6 μαΐου 2021. Χειρόφρενο τραβούν τα μμμ στις 10 ιουνίου. Είναι σε θέση να υποστηρίξει το φθινόπωρο και τη χορήγηση της τρίτης δόσης των εμβολίων Τα δσ των ενώσεων στον χώρο του τύπου και των μμε καλούν όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στην 24ωρη απεργία της 10ης ιουνίου και τον κλάδο της ενημέρωσης. Σήμερα μάλιστα το εργατικό κέντρο αθήνας και το εργατικό κέντρο πειραιά αποφάσισαν 24ωρη απεργία για την ερχόμενη πέμπτη, ενώ μετά από απόφαση της πνο στην απεργία θα συμμετάσχουν και οι.

Χειρόφρενο τραβούν τα μμμ στις 10 ιουνίου.

Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Η 24ωρη απεργία στα πλοία θα ξεκινήσει από τις 00:01 έως τις 24:00 της ίδιας μέρας, όπως αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των 13 ναυτεργατικών σωματείων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας, αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο που δόθηκε στη δημοσιότητα. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση προχωρά η γσεε την πέμπτη , μαζί με την αδεδυ, την πνο και τα εργατικά κέντρα αθήνας, πειραιά, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο της. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας στην 'πανεθνική ημέρα δράσης' και την 24ωρη απεργία της γσεε την τετάρτη 30 και πέμπτη 31 μαΐου 2018. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση προχωρά η γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου, μαζί με την αδεδυ, την πνο και τα εργατικά κέντρα αθήνας, πειραιά, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς η γσεε αύριο τρίτη 4 μαΐου 2021 και το εργατοϋπαλληλικό κέντρο αθήνας την πέμπτη 6 μαΐου 2021. Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει: Απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου: Ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω της 3ωρης στάσης εργασίας, από ώρα 10:00 έως 13:00, που πραγματοποιούν τα σωματεία. Θα κινούνται μόνο τα λεωφορεία. Η γερμανία είναι η χώρα με τις μεγαλύτερες ξένες επενδύσεις στην ελλάδα Σήμερα μάλιστα το εργατικό κέντρο αθήνας και το εργατικό κέντρο πειραιά αποφάσισαν 24ωρη απεργία για την ερχόμενη πέμπτη, ενώ μετά από απόφαση της πνο στην απεργία θα συμμετάσχουν και οι. Τη συμμετοχή στην απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ιδιωτικών υπαλλήλων ελλάδος, καλώντας τα σωματεία μέλη της, όλους τους εργαζόμενους της χώρας, να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της γσεε, την πέμπτη 10.

Είναι σε θέση να υποστηρίξει το φθινόπωρο και τη χορήγηση της τρίτης δόσης των εμβολίων Απεργία πραγματοποιούν την πέμπτη 10 ιουνίου οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και τρένα. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση προχωρά η γσεε την πέμπτη , μαζί με την αδεδυ, την πνο και τα εργατικά κέντρα αθήνας, πειραιά, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο της. Χειρόφρενο τραβούν τα μμμ στις 10 ιουνίου. Απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου:

24ωρη απεργία την Πέμπτη αποφασίζουν οι φαρμακοποιοί - Usay.gr
24ωρη απεργία την Πέμπτη αποφασίζουν οι φαρμακοποιοί - Usay.gr from www.usay.gr
Τη συμμετοχή στην απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ιδιωτικών υπαλλήλων ελλάδος, καλώντας τα σωματεία μέλη της, όλους τους εργαζόμενους της χώρας, να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της γσεε, την πέμπτη 10. Σήμερα μάλιστα το εργατικό κέντρο αθήνας και το εργατικό κέντρο πειραιά αποφάσισαν 24ωρη απεργία για την ερχόμενη πέμπτη, ενώ μετά από απόφαση της πνο στην απεργία θα συμμετάσχουν και οι. Πώς θα κινηθούν τα μμμ την πέμπτη 10 ιουνίου Οι εργαζόμενοι στη στασυ (σταθερές συγκοινωνίες) προχωρούν σε τρίωρη σταση. Ακινητοποιημένα θα είναι τα μέσα σταθερής τροχιάς την ερχόμενη πέμπτη, 15 οκτωβρίου, από τις 2 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα. Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς με 24ωρη απεργία και στάση εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην γενική απεργία της 10ης ιουνίου που εξήγγειλαν αδεδυ και. Χειρόφρενο τραβούν τα μμμ στις 10 ιουνίου. Η 24ωρη απεργία στα πλοία θα ξεκινήσει από τις 00:01 έως τις 24:00 της ίδιας μέρας, όπως αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των 13 ναυτεργατικών σωματείων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας, αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Οι εργαζόμενοι στη στασυ (σταθερές συγκοινωνίες) προχωρούν σε τρίωρη σταση.

24ωρη απεργία σε όλα τα μέσα ενημέρωσης την πέμπτη. Απεργία πραγματοποιούν την πέμπτη 10 ιουνίου οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και τρένα. Απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου: Ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω της 3ωρης στάσης εργασίας, από ώρα 10:00 έως 13:00, που πραγματοποιούν τα σωματεία. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν ολμε και ποεδην, ενώ ακινητοποιημένα θα παραμείνουν για τρεις ώρες, μετρό, τραμ, ηλεκτρικός και για όλη τη μέρα τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και τα κτελ. Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι.από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες. Ακινητοποιημένα θα είναι τα μέσα σταθερής τροχιάς την ερχόμενη πέμπτη, 15 οκτωβρίου, από τις 2 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα. Σήμερα μάλιστα το εργατικό κέντρο αθήνας και το εργατικό κέντρο πειραιά αποφάσισαν 24ωρη απεργία για την ερχόμενη πέμπτη, ενώ μετά από απόφαση της πνο στην απεργία θα συμμετάσχουν και οι. Απεργίες και στάσεις εργασίας έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για την εργατική πρωτομαγιά, που φέτος μεταφέρονται καθώς πέφτει μεγάλο σάββατο: Η 24ωρη απεργία στα πλοία θα ξεκινήσει από τις 00:01 έως τις 24:00 της ίδιας μέρας, όπως αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των 13 ναυτεργατικών σωματείων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας, αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο που δόθηκε στη δημοσιότητα. Πώς θα κινηθεί ο προαστιακός την πέμπτη. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση προχωρά η γσεε την πέμπτη , μαζί με την αδεδυ, την πνο και τα εργατικά κέντρα αθήνας, πειραιά, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο της. 23 μαΐου 2018 athenstransport 0.

Πώς θα λειτουργήσουν τα μμμ την πέμπτη 10 ιουνίου πολιτικη 08.06.21 16:04 γεωργιάδης: Σε 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση προχωρά η γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου, μαζί με την αδεδυ, την πνο και τα εργατικά κέντρα αθήνας, πειραιά, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας στην 'πανεθνική ημέρα δράσης' και την 24ωρη απεργία της γσεε την τετάρτη 30 και πέμπτη 31 μαΐου 2018. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση προχωρά η γσεε την πέμπτη , μαζί με την αδεδυ, την πνο και τα εργατικά κέντρα αθήνας, πειραιά, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο της. 24ωρη απεργία σε όλα τα μέσα ενημέρωσης την πέμπτη.

Απεργία την Πέμπτη 10 Ιουνίου: Πώς θα κινηθούν τα μέσα ...
Απεργία την Πέμπτη 10 Ιουνίου: Πώς θα κινηθούν τα μέσα ... from www.madata.gr
Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν ολμε και ποεδην, ενώ ακινητοποιημένα θα παραμείνουν για τρεις ώρες, μετρό, τραμ, ηλεκτρικός και για όλη τη μέρα τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και τα κτελ. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση προχωρά η γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου, μαζί με την αδεδυ, την πνο και τα εργατικά κέντρα αθήνας, πειραιά, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. 24ωρη απεργία σε όλα τα μέσα ενημέρωσης την πέμπτη. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση προχωρά η γσεε την πέμπτη , μαζί με την αδεδυ, την πνο και τα εργατικά κέντρα αθήνας, πειραιά, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο της. Απεργίες και στάσεις εργασίας έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για την εργατική πρωτομαγιά, που φέτος μεταφέρονται καθώς πέφτει μεγάλο σάββατο: Απεργία πραγματοποιούν την πέμπτη 10 ιουνίου οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και τρένα. Χειρόφρενο τραβούν τα μμμ στις 10 ιουνίου. Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι.από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει:

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει: Με 24ωρη απεργία και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην γενική απεργία της 10ης ιουνίου που εξήγγειλαν γσεε, αδεδυ, εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες εργαζομένων της χώρας. Τη συμμετοχή στην απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ιδιωτικών υπαλλήλων ελλάδος, καλώντας τα σωματεία μέλη της, όλους τους εργαζόμενους της χώρας, να συμμετάσχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της γσεε, την πέμπτη 10. Θα κινούνται μόνο τα λεωφορεία. Η γερμανία είναι η χώρα με τις μεγαλύτερες ξένες επενδύσεις στην ελλάδα Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρύξει για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς η γσεε αύριο τρίτη 4 μαΐου 2021 και το εργατοϋπαλληλικό κέντρο αθήνας την πέμπτη 6 μαΐου 2021. Σήμερα μάλιστα το εργατικό κέντρο αθήνας και το εργατικό κέντρο πειραιά αποφάσισαν 24ωρη απεργία για την ερχόμενη πέμπτη, ενώ μετά από απόφαση της πνο στην απεργία θα συμμετάσχουν και οι. Πώς θα κινηθούν τα μμμ την πέμπτη 10 ιουνίου Τη συμμετοχή της στην 24ώρη πανελλαδική απεργία της αδεδυ για την πέμπτη 10 ιουνίου 2021 ανακοίνωσε η ομοσπονδία δικαστικών υπαλλήλων ελλάδος. Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Για αύριο πέμπτη 3 ιουνίου εξήγγειλε 24ωρη απεργία η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού (πενεν), ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο του υπουργείου εργασίας, απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής και. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση προχωρά η γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου, μαζί με την αδεδυ, την πνο και τα εργατικά κέντρα αθήνας, πειραιά, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι.από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες.

Posting Komentar

0 Komentar